Netwerkbijeenkomst HR-managers en Verzuimbegeleiders

๐•๐จ๐ซ๐ข๐ ๐ž ๐ฐ๐ž๐ž๐ค ๐ก๐ž๐ž๐Ÿ๐ญ ๐‘๐จ๐ž๐ฌ๐ฌ๐ข๐ง๐ ๐ก ๐€๐ซ๐›๐ž๐ข๐ ๐ž๐ž๐ง ๐ง๐ž๐ญ๐ฐ๐ž๐ซ๐ค๐›๐ข๐ฃ๐ž๐ž๐ง๐ค๐จ๐ฆ๐ฌ๐ญ ๐ฆ๐จ๐ ๐ž๐ง ๐จ๐ซ๐ ๐š๐ง๐ข๐ฌ๐ž๐ซ๐ž๐ง ๐ฏ๐จ๐จ๐ซ ๐‡๐‘ ๐Œ๐š๐ง๐š๐ ๐ž๐ซ๐ฌ ๐ž๐ง ๐•๐ž๐ซ๐ณ๐ฎ๐ข๐ฆ๐›๐ž๐ ๐ž๐ฅ๐ž๐ข๐๐ž๐ซ๐ฌ.

Na ontvangst deelde voormalig cliรซnt Ronald Huiskamp zijn ervaring over een van de trajecten van Roessingh Arbeid. Er werden verschillende presentaties door onze medewerkers gegeven.
 
De trajecten die vallen onder Vroege Interventie, namelijk: Quickscan, MDA (Multidisciplinaire Arbeidstraining) en GOMS (Gezond omgaan met stress) werden toegelicht. Daarnaast kwam ook Jobcoaching en onze training Grip op verzuim aan bod. 
 
Het was een gezellige middag met een leuke afsluiting onder het genot van een hapje en drankje. We willen ieder die aanwezig was bedanken voor zijn/haar komst. We zien jullie graag bij de volgende sessie weer terug!
                            
Kon je er niet bij zijn? Houd onze LinkedIn-pagina of onze website in de gaten voor de volgende netwerkbijeenkomst.

Deel dit bericht
Andere berichten