Ik ben werkgever

Als werkgever kunt u te maken krijgen met een (langdurig) verzuimende medewerker.
Bedrijfsvoering kan hierdoor onder druk komen te staan. Voor mensen die als gevolg van een aandoening of ziekte beperkt zijn in de uitvoering van hun werk, biedt Roessingh Arbeid een aantal diensten en producten.

Wij realiseren ons goed dat u als werkgever in het kader van (wettelijke) verantwoordelijkheid behoefte heeft aan snelheid en betrokkenheid bij de procesgang. Daarom maken wij met u afspraken over de frequentie en gewenste vorm van afstemming.

Klantgerichte werkwijze

Maatwerk is bij ons écht maatwerk. Of het nu gaat om persoonlijke ondersteuning gedurende het proces, kennis van de regelgeving waarmee u te maken krijgt, het vinden van een werkplek en/of het geschikt maken daarvan. Onze expertise maakt dat wij u net dat stukje extra kunnen bieden, wat het verschil kan maken in het eindresultaat.

Betrouwbaarheid

Bij re-integratie draait het om mensen, veelal in een kwetsbare positie. De keuze van een dienstverlener krijgt daarmee extra gewicht. Roessingh Arbeid is een betrouwbare partner, met veel specifieke kennis. Bij ons heeft u ook altijd de zekerheid van goed opgeleide professionals met ruime werkervaring. Wij bieden u net dat beetje méér. En dat kan precies het verschil maken in het eindresultaat.

Samenwerking Roessingh

Wij zijn gespecialiseerd in re-integratie na revalidatie. Juist door de unieke samenwerking met Roessingh Centrum voor Revalidatie, rdgKompagne en RRD zijn wij in staat integrale revalidatie- en re-integratieconcepten samen te stellen. Daardoor kunnen wij ook in complexe situaties passende dienstverlening bieden. Wij zijn hierin specialist bij uitstek. Bovendien hebben wij veel ervaring met
re-integratieprogramma’s voor specifieke doelgroepen, zoals oncologiepatiënten. Roessingh Arbeid is eveneens betrokken bij re-integratie van personen met een post-whiplash syndroom, chronische vermoeidheidsklachten, burnout en niet-aangeboren hersenletsel.