Ik ben verwijzer

Als verwijzer wilt u het beste advies voor uw patiënt en opdrachtgever. In uw werk als bedrijfsarts, verzuimcoach, re-integratiespecialist of hr-adviseur heeft u te maken met cliënten die verzuimen van hun werk of waarbij verzuim dreigt. Onze medewerkers gaan graag samen met u en uw cliënt aan de slag om deze verzuimvraag op te lossen.

Passende dienstverlening

Roessingh Arbeid objectiveert de beperkingen en adviseert over behandelopties. Door de combinatie van medische expertise en kennis van arbeid kunt u een advies op maat geven, inclusief een plan van aanpak.

Bij Roessingh Arbeid bieden we verschillende producten en diensten op het gebied van diagnostiek, werkplekinterventies en arbeidsrevalidatie. Een overzicht van al onze diensten en producten vindt u bij onze diensten.

Locatie met moderne faciliteiten

Per 1 januari 2020 is Roessingh Arbeid gevestigd in het Kottenpark Centrum, een locatie op loopafstand van Roessingh, Centrum voor Revalidatie. In Kottenpark beschikt Roessingh Arbeid over moderne faciliteiten, zoals een eigen trainings- en sportruimte, arbeidssimulatie en een mobiliteitscentrum.