Samen sterker

Roessingh Arbeid en Wilbrink Wassink Fysiotherapie in Doetinchem

En onze samenwerking is een feit! Hiermee laten wij, Roessingh Arbeid en Wilbrink Wassink Fysiotherapie, zien hoe krachtig gezamenlijke inspanningen kunnen zijn om een gezonde en productieve werkomgeving te bevorderen.

Door onze unieke expertise te bundelen, vormen we in πƒπ¨πžπ­π’π§πœπ‘πžπ¦ 𝐞𝐧 𝐨𝐦𝐬𝐭𝐫𝐞𝐀𝐞𝐧 een krachtig duo. Wij richten ons op het herstel en de terugkeer naar werk van personen met arbeidsgerelateerde gezondheidsproblemen. Fysieke training, individuele coaching, groepsvoorlichting, psycho-educatie, begeleiding op het werk en ontspanningstraining vormen in een op maat gesneden pakket onderdelen van deze arbeidstraining.

Een van de belangrijkste voordelen van deze samenwerking is de mogelijkheid om een naadloze overgang te bieden tussen revalidatie en werkhervatting. Samen streven we naar verbetering van de fysieke gezondheid, het optimaliseren van de belastbaarheid Γ©n het oplossen van arbeidsgerelateerde problemen met als doel een duurzame terugkeer naar werk.

Deel dit bericht
Andere berichten