Een quickscan geeft snel inzicht in verzuim

Een quickscan geeft snel inzicht in verzuim én in werkmogelijkheden

Een quickscan is een multidisciplinaire intake die u en uw medewerker snel inzicht geeft in factoren die invloed hebben op herstel en/of arbeidsparticipatiemogelijkheden. Daarnaast levert deze quickscan een advies op over de best passende interventie en vervolgstappen om de belastbaarheid van uw medewerker te verbeteren. Een revalidatiearts, een fysiotherapeut, een psycholoog en een adviseur arbeid zijn betrokken bij deze quickscan.

Wist u dat een quickscan vergoed wordt vanuit het basispakket van de zorgverzekering?

De aanvrager/verwijzer (bedrijfsarts, huisarts of medisch specialist) kan via onze website de quickscan aanvragen. Deze quickscan wordt vergoed vanuit het basispakket. Vanzelfsprekend geldt in het zorgtraject het eigen risico. Gaat uw medewerker starten met een Multidisciplinaire Arbeidstraining Vroege Interventie? Dan is ook deze zorg gefinancierd.

Geïnteresseerd?

Wij zijn van mening dat iedereen een prettige en passende werkplek verdient. Daarom kijken wij verder dan alleen de vraag. Wij hebben oog voor de mens met zijn of haar unieke mogelijkheden, kwaliteiten en motieven. Door onze aanpak vinden wij snel en efficiënt de best passende oplossing voor elke verzuimsituatie. Lees meer op onze website of neem direct contact op. 

Deel dit bericht
Andere berichten